Aici găsești cel mai ieftin RCA

Asigurarea de răspundere civilă auto (RCA) este o asigurare prin care terții prejudiciati în urma unui accident auto, produs din vina conducătorului auto asigurat, primesc despăgubiri pentru daunele materiale și/sau vătămările corporale suferite.

Asigurarea de răspundere civilă auto este fundamental diferită de asigurarea tip Casco, această din urmă fiind o asigurare facultativă prin care persoană care primește despăgubiri pentru daunele produse autovehicului sau este asiguratul, și nu un terț.

Prin urmare, asigurarea RCA este foarte importantă și în cazul când proprietarul unui autovehicul a încheiat o asigurare tip Casco.

Noi te ajutăm să găsești societatea de asigurări care oferă cel mai ieftin rca și îți livrăm asigurarea în maximum 24 de ore (48 de ore pentru localitățile îndepărtate).

Ce scop are asigurarea auto obligatorie?

Scopul încheierii acestui tip de asigurare auto obligatorie este ca persoana păgubita să primească despăgubiri pentru daunele suferite, independent de situația materială a celui ce a produs pagubă (chiar dacă cel care a produs paguba ar putea sau nu să plătească despăgubiri acestuia).

Astfel, asigurarea auto obligatorie este atât în interesul terțului păgubit, cât și în interesul celui ce a produs paguba.

Trebuie specificat faptul că s-ar putea întâmpla, dintr-o mică neatenție, un conducător auto să producă pagube evaluate la o sumă considerabilă, sumă care i-ar afecta considerabil bugetul.

De aceea, vă recomandăm să încheiați asigurarea auto obligatorie cât mai repede și la un preț cât mai avantajos pentru dvs.

Tipuri de Asigurări Auto
  • Asigurarea de avarii și furt (CASCO) – acoperă riscurile la care este supus autoturismul propriu;
  • Asigurarea de răspundere civilă auto (RCA) – acoperă pagubele produse terților, pe teritoriul României;
  • Cartea Verde – acoperă pagubele produse terților pe teritoriul altor țări.
Cum cumpăr asigurări auto?

Oricât de atent și responsabil conduci se pot întâmplă accidente în trafic și nu numai. Noi îți oferim asigurări auto la cele mai bune prețuri și care acoperă aceste daune:

  • solicitați ofertă pentru asigurări auto Casco
  • solicitați ofertă pentru o asigurare RCA ieftină
  • dacă v-ați hotărât să plecați cu mașină în afara țării nu uitați de Cartea Verde – asigurarea care acoperă pagubele produse terților pe teritoriul altor țări.

Solicită ofertă!

Poți lua legătura cu noi utilizând formularul alăturat și îți vom răspunde în cel mai scurt timp!