Asigurarea de răspundere civilă, malpraxis, este necesară celor ce practică servicii specializate și, din neglijență, imprudentă sau cunoștințe profesionale insuficiente pot cauza prejudicii materiale, vătămări corporale sau daune morale unor terțe persoane.

Chiar și celor mai buni li se poate întâmplă să greșească, oricât de buni profesioniști ar fi. Deși în anumite profesii trebuie să fii concentrat la maxim, sunt momente când oricine poate greși. Statisticile arată că un profesionist face măcar o greșeală în timpul carierei.

Profesioniștii care au nevoie de asigurare malpraxis sunt persoane din următoarele categorii: medici de familie și medici de medicină generală, medici chirurgi, stomatologi (dentiști), neurologi, urologi, oftalmologi, ortopezi, anesteziști, ginecologi, cardiologi, medici de medicină muncii, medici de medicină internă, pediatri, neonatologi, oncologi, psihiatri, biochimiști, farmaciști, asistenți medicali și de farmacie, moașe, veterinari, precum și avocați, notari, experți contabili, contabili autorizați, evaluatori și agenți de asigurare, etc.

Asigurarea Malpraxis este destinată celor care desfășoară o activitate care, în cazul unor erori, ar putea afecta alte persoane.

Știm cu toții că orice om poate să greșească oricât de atent sau bun este în meseria lui. În cazul în care un profesionist face o greșeală în meseria să prin care afectează alte persoane trebuie să plătească din buzunarul propriu banii pe care victimă îi solicita. Asigurarea malpraxis, odată încheiată, te scapă de această grijă.

Va rugăm să citiți condițiile de asigurare aferente societății de asigurare la care doriți încheierea poliței !

Solicită ofertă!

Poți lua legătura cu noi utilizând formularul alăturat și îți vom răspunde în cel mai scurt timp!